Proiectul “Train the Trainer” organizat în Palermo în perioada 08 -12 iulie 2019 a  fost gândit drept un interesant prilej de schimb de experiență între experți din diverse domenii din 9 țări: România, Bulgaria, Austria, Polonia, Ungaria, Croația, Malta, Irlanda și Norvegia.

 

România a fost reprezentată de centre din Craiova (Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă), Baia Mare, Cluj Napoca și Bacău.

Cursul a fost susținut de trainerul Angela Winstanley de la organizația Shipcon Cipru – organizație  cu sucursale în întreaga Europă, într-un format profesionist orientat către deprinderea abilității de a fi trainer.

Cele 5 zile petrecute într-o multidiversitate culturală, etnică și de experiențe au reprezentată o reală oportunitate de asimilare de noi informații și dezvoltare de ablități pentru a oferi mai departe suport în zona de Trainer si Voluntariat

Această mobilitate a fost organizată în cadrul proiectului „CiVi – Coordonatori instruiți – Voluntari implicați”, coordonat de CVCN în parteneriat cu Asociatia ImpactPro VobisVoluntari FSCTeam for Youth Association , Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, Voluntar Brasov, ARTI, și co-finanțat prin Programul Erasmus+ al Comisiei Europene.