Centrul de Training

Resursele umane sunt cheia oricărei schimbări! Pune piesa potrivită acolo unde e nevoie de ea!

“Pregătiți pentru o viață activă”

Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă în calitate de Beneficiar, în parteneriat cu Asociația Happy People a început în data de 22.07.2021 implementarea proiectului “Pregătiți pentru o viață activă”.

Proiectul este cofinanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 1 Inițiativa “Locuri de muncă pentru tineri”.

Conform Contractului POCU/908/1/3/150899, Cod MySMIS 2014+: 150899, perioada de derulare a proiectului este de 24 de luni, respectiv 22.07.2021 – 21.07.2023.

Valoarea totală a Contractului de Finanțare este de 4.369.783,51 lei, echivalentă cu 100,00 % finanțare asigurată de Uniunea Europeană (UE).

Obiectivul general al proiectului “Pregatiți pentru o viață activă” îl reprezintă creșterea ocupării tinerilor NEETs (tineri care nu sunt încadrați profesional și nu urmează niciun program educațional sau de formare) –  șomeri cu vârsta cuprinsă între 16 – 29 ani, înregistrați la Serviciul Public de Ocupare, cu rezidența în regiunea Sud-Vest Oltenia.

În cadrul proiectului se urmărește îmbunătățirea și certificarea nivelului de competențe, precum și furnizarea de servicii specializate pentru stimularea ocupării.

Detalii

Formare profesională

Proiectul strategic “Dezvoltarea inovatiei, creativitatii, responsabilitatii si sustenabilitatii antreprenoriatului strategic romanesc” a fost implementat de Asociatia Romana a Tinerilor cu Initiativa, in parteneriat cu PRO VOBIS – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat si SIVECO Romania.

Detalii

Formarea cadrelor didactice

Beneficiarul a fost Ministerul Educației și Cercetării Științifice, prin cele 585 persoane implicate în proiect, în vederea optimizării curriculare.

Cadrele didactice din învățământul preuniversitar au fost formate în domeniul politici publice în educație, management educațional, managementul conflictelor, planificare strategică și bugetară, management public.

Detalii

Portofoliu de clienți

Au avut si au incredere in noi o multime de companii pe care le-am ajutat si împreună cu are am construit relații durabile.
Fiecare  partener , fiecare caz reprezinta un proiect in care ne-m implicat aducand beneficii educationale  transformaționale

Detalii

“ARTI reprezintă motorul comunitătilor locale din România în a-și dezvolta soluții reale pentru problemele cu care se confruntă. Credem cu adevărat ca oamenii reprezintă adevarata resursă a României, iar misiunea noastră este aceea de a-i educa pentru viitor și pentru a genera noi schimbări sociale.”

Cristina Catană-Bucă, Președinte ARTI

“Felicit inițiativele ARTI și apreciez implicarea lor alături de alte proiecte ale comunității. Colaborarea Bebevesel si ARTI aduce de fiecare dată un real succes fiecărui eveniment. Mereu activi, mereu cu spirit civic, mereu cu idei de a se implica în viața socială, echipa ARTI sunt un exemplu ca totul se poate dacă se vrea. Le apreciez forța de a face lucruri și le mulțumesc pentru toate momentele atât de frumoase care ne leagă!”

Simona Vasile, Organizator evenimente pentru părinți și copii în Craiova

“Sunt lucruri care îți rămân tatuate pe suflet. Sunt imagini ce intră în categoria amintirilor prețioase ce mai revin în prim plan din când în când.
Nu mai are rost să spun ce reprezintă pentru mine cariera mea muzicală, prezența pe scenă, emiterea emoțiilor prin intermediul melodiilor către oameni. Nu am cum să uit începutul…
Scena concursului “Micul Artist”…colegii cu doamna învățătoare în primul rând…primul meu premiu..sunt câteva din culorile ce aparțin tabloului de început.
Echipa care a organizat acest proiect are o ideologie atrăgătoare pentru mine. Ei își propun să îi încurajeze pe tineri să facă ce le dictează sufletul..să-și urmeze visul..să lupte pentru asta…să îi ajute si pe ceilalți să se ridice. În ceea ce mă privește..de la acea participare am început să văd mai clar care e drumul meu.. Mă bucur mult că am avut ocazia să colaborez cu ei.”

Cristian Sanda, finalist la Vocea României

Pentru mine, ȘCOALA ROMÂNO-BRITANICĂ este un mediu educațional care INSPIRĂ: îi inspiră BUCURIE fiului meu atunci când învață, îi prețuiește CURIOZITATEa și îi suflă în aripi în firescul fiecărei zile; îmi inspiră mie ÎNCREDERE că fiul meu primește aici experiențe folositoare în viață, atât din punct de vedere cognitiv, cât și din perspectiva cunoașterii realității. Ca elev al Școlii Româno-Britanice, fiul meu face parte dintr-o comunitate școlară cu PRINCIPII SĂNĂTOASE care încurajează și sprijină DEZVOLTAREA EDUCAȚIEI. Școala Româno-Britanică este pentru noi o FAMILIE extinsă în care simțim că elevii cresc frumos într-un mediu benefic și serios care le inspiră SIGURANȚĂ și ATENȚIE și care îi inspiră să iubească învățătura.

Adriana Lăzărescu, Mama lui Ștefan – Școala Româno-Britanică, Red House clasa a II-a
SPRIJINĂ!