Redirecționează 3,5%  gratuit din impozitul tău către

ASOCIAȚIA ROMÂNĂ A TINERILOR CU INIȚIATIVĂ

până la 25 mai 2024!

Completează formularul, semnează la final și noi îl depunem pentru tine!

  Date de identificare a contribuabilului

  Adresa de domiciliu (așa cum apare în documentul de identitate)

  Perioada redirecționării

  Semnătura olograf
  (Semnează aici olograf / de mână cât mai centrat vertical pentru o încadrare bună.
  Folosește mouse-ul sau touch-ul pe telefon sau tabletă.)


  Sunt de acord ca ARTI să mă contacteze pentru a mă informa cum s-a cheltuit contribuția mea și ce impact a avut ea.

  Dacă întâmpini dificultăți în completarea formularului, te rugăm să te adresezi Asociației, trimite un mesaj către [email protected].

  Descarcă formularul pentru anul 2023 și trimite-l completat și semnat pe email la adresa [email protected] sau depune-l la sediul ANAF din orașul tău!

  Declarație 230 pe anul 2023 pentru Persoane Fizice – pe o perioadă de 2 ani

  Declarație 230 pe anul 2023 pentru Persoane Fizice – pe o perioadă de 1 an

  Conform OUG nr. 115/ 2023 – acesta este ultimul an în care pot redirecționa 3,5% din impozitul pe venit și PFA-urile, titularii de întreprinderi individuale și familiale și persoanele care obțin venituri din activități independente, din drepturi de autor și pensii – cei care puteau face redirecționarea prin completarea formularului 230 sau a rubricii specifice din Declarația Unică (formularul 212)

  Poți alege să continui să crezi că nu poți schimba nimic, sau poți să fii parte din schimbarea în care crezi!

  Avem un plan de urmat: acela de a CONSTRUI ȘCOLI drept modele educaționale, de a-i EDUCA pe COPII pentru viitor și de a ANTRENA RESURSELE comunității pentru a produce schimbări pozitive!

  Redirecționează până la 3,5% din impozitul pe care oricum îl plătești la stat din veniturile tale – pentru proiectele ARTI!

  “ARTI reprezintă motorul comunităților locale din România în a-și dezvolta soluții reale pentru problemele cu care se confruntă. Credem cu adevărat că oamenii reprezintă adevărata resursă a României, iar misiunea noastră este aceea de a-i educa pentru viitor și pentru a genera noi schimbări sociale.”

  Cristina Catană-Bucă, Președinte ARTI

  “Felicit inițiativele ARTI și apreciez implicarea lor alături de alte proiecte ale comunității. Colaborarea Bebevesel si ARTI aduce de fiecare dată un real succes fiecărui eveniment. Mereu activi, mereu cu spirit civic, mereu cu idei de a se implica în viața socială, echipa ARTI este un exemplu că totul se poate dacă se vrea. Le apreciez forța de a face lucruri și le mulțumesc pentru toate momentele atât de frumoase care ne leagă!”

  Simona Vasile, Organizator evenimente pentru părinți și copii în Craiova

  “Sunt lucruri care îți rămân tatuate pe suflet. Sunt imagini ce intră în categoria amintirilor prețioase ce mai revin în prim plan din când în când.
  Nu mai are rost să spun ce reprezintă pentru mine cariera mea muzicală, prezența pe scenă, emiterea emoțiilor prin intermediul melodiilor către oameni. Nu am cum să uit începutul…
  Scena concursului “Micul Artist”…colegii cu doamna învățătoare în primul rând…primul meu premiu..sunt câteva din culorile ce aparțin tabloului de început.
  Echipa care a organizat acest proiect are o ideologie atrăgătoare pentru mine. Ei își propun să îi încurajeze pe tineri să facă ce le dictează sufletul..să-și urmeze visul..să lupte pentru asta…să îi ajute si pe ceilalți să se ridice. În ceea ce mă privește..de la acea participare am început să văd mai clar care e drumul meu.. Mă bucur mult că am avut ocazia să colaborez cu ei.”

  Cristian Sanda, finalist la Vocea României

  Pentru mine, ȘCOALA ROMÂNO-BRITANICĂ este un mediu educațional care INSPIRĂ: îi inspiră BUCURIE fiului meu atunci când învață, îi prețuiește CURIOZITATEA și îi suflă în aripi în firescul fiecărei zile; îmi inspiră mie ÎNCREDERE că fiul meu primește aici experiențe folositoare în viață, atât din punct de vedere cognitiv, cât și din perspectiva cunoașterii realității. Ca elev al Școlii Româno-Britanice, fiul meu face parte dintr-o comunitate școlară cu PRINCIPII SĂNĂTOASE care încurajează și sprijină DEZVOLTAREA EDUCAȚIEI. Școala Româno-Britanică este pentru noi o FAMILIE extinsă în care simțim că elevii cresc frumos într-un mediu benefic și serios care le inspiră SIGURANȚĂ și ATENȚIE și care îi inspiră să iubească învățătura.

  Adriana Lăzărescu, Mama lui Ștefan – Școala Româno-Britanică, Red House clasa a II-a

  Dorința firmei noastre de a intra în grupul de parteneri Edubenefits pentru susținerea educației a fost determinată de încredere față de acest proiect și de încrederea noastră legată de importantă educației în societatea în care trăim. Iar legat de importanța educației o să las pe alții să vorbească despre valorile ei:

  – Tot ceea ce n-aveam de la naștere și de care avem nevoie când suntem mari, ne este dat prin educație. Această educație ne vine de la natură, de la oameni sau de la lucruri. Jean Jacques Rousseau
  – Educația este cea mai bună arma pe care o puteti folosi pentru a schimba lumea – Nelson Mandela.”

  Bogdan Buzatu, Oltenia Garden