Firmele din România au la dispoziție o facilitate fiscală importantă: pot folosi 20% din impozitul pe care îl plătesc statului pentru a sponsoriza o cauză în care cred, fie că sunt plătitori de impozit pe profit sau pe venit.

Valoarea sponsorizării poate fi:

  • 20% din impozitul pe profit sau 5 la mie din cifra de afaceri (minimul dintre cele două) pentru companiile care sunt impozitate pe profit,
  • 20% din impozitul pe venit pentru companiile care sunt impozitate pe venit (microîntreprinderi) – pentru cauzele sociale susținute de organizația noastră!

Pas 1

Calculați suma pe care o puteți redirecționa.

Aveți la dispoziție detalii cu privire la facilitatea fiscală pentru întreprinderile plătitoare de impozit pe profit sau pe venit aici.

Facilitate fiscala

Pas 2

Donați 20% din impozit pentru cauza în care credeți!

Alegeți oricare din programele noastre pentru a contribui la schimbările pozitive din comunitatea din care faceți parte!

Descărcați de aici contractul de sponsorizare și completați datele companiei dumneavoastră.

Contractul de Sponsorizare format WORD si PDF

Ghidul fiscal complet ce cuprinde și un model de calcul realizat de Ernst & Young România, este disponibil aici.

Ghid de Sponsorizare

Pas 3

Trimiteți contractul semnat și ștampilat pe adresa [email protected], iar noi vă returnăm prin curier un exemplar.

Pas 4

Vă mulțumim pentru susținerea dumneavoastră! Iată un mic simbol al recunoștinței noastre pe care îl puteți descărca de aici.

Vă mulțumim

“ARTI reprezintă motorul comunitătilor locale din România în a-și dezvolta soluții reale pentru problemele cu care se confruntă. Credem cu adevărat ca oamenii reprezintă adevarata resursă a României, iar misiunea noastră este aceea de a-i educa pentru viitor și pentru a genera noi schimbări sociale.”

Cristina Catană-Bucă, Președinte ARTI

“Felicit inițiativele ARTI și apreciez implicarea lor alături de alte proiecte ale comunității. Colaborarea Bebevesel si ARTI aduce de fiecare dată un real succes fiecărui eveniment. Mereu activi, mereu cu spirit civic, mereu cu idei de a se implica în viața socială, echipa ARTI sunt un exemplu ca totul se poate dacă se vrea. Le apreciez forța de a face lucruri și le mulțumesc pentru toate momentele atât de frumoase care ne leagă!”

Simona Vasile, Organizator evenimente pentru părinți și copii în Craiova

“Sunt lucruri care îți rămân tatuate pe suflet. Sunt imagini ce intră în categoria amintirilor prețioase ce mai revin în prim plan din când în când.
Nu mai are rost să spun ce reprezintă pentru mine cariera mea muzicală, prezența pe scenă, emiterea emoțiilor prin intermediul melodiilor către oameni. Nu am cum să uit începutul…
Scena concursului “Micul Artist”…colegii cu doamna învățătoare în primul rând…primul meu premiu..sunt câteva din culorile ce aparțin tabloului de început.
Echipa care a organizat acest proiect are o ideologie atrăgătoare pentru mine. Ei își propun să îi încurajeze pe tineri să facă ce le dictează sufletul..să-și urmeze visul..să lupte pentru asta…să îi ajute si pe ceilalți să se ridice. În ceea ce mă privește..de la acea participare am început să văd mai clar care e drumul meu.. Mă bucur mult că am avut ocazia să colaborez cu ei.”

Cristian Sanda, finalist la Vocea României

Pentru mine, ȘCOALA ROMÂNO-BRITANICĂ este un mediu educațional care INSPIRĂ: îi inspiră BUCURIE fiului meu atunci când învață, îi prețuiește CURIOZITATEa și îi suflă în aripi în firescul fiecărei zile; îmi inspiră mie ÎNCREDERE că fiul meu primește aici experiențe folositoare în viață, atât din punct de vedere cognitiv, cât și din perspectiva cunoașterii realității. Ca elev al Școlii Româno-Britanice, fiul meu face parte dintr-o comunitate școlară cu PRINCIPII SĂNĂTOASE care încurajează și sprijină DEZVOLTAREA EDUCAȚIEI. Școala Româno-Britanică este pentru noi o FAMILIE extinsă în care simțim că elevii cresc frumos într-un mediu benefic și serios care le inspiră SIGURANȚĂ și ATENȚIE și care îi inspiră să iubească învățătura.

Adriana Lăzărescu, Mama lui Ștefan – Școala Româno-Britanică, Red House clasa a II-a
SPRIJINĂ!