Sprijină proiectele ARTI pe GlobalGiving.org

Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă din Craiova a depus pe platforma GlobalGiving proiectul STOP ANALFABETISM DREPT MOȘTENIRE.

GlobalGiving este o organizație non-profit cu sediul în Statele Unite, care oferă o platformă globală de crowdfunding pentru proiectele caritabile de bază. Din 2002, peste 800.000 de donatori de pe GlobalGiving au donat peste 340 milioane de dolari pentru a sprijini peste 20.000 de proiecte în 170 de țări.

GlobalGiving devine astfel printe cele mai mari platforme de crowdfunding din lume.

  • Pe data de 11 martie 2019 s-a lansat crowdfunding-ul la nivel mondial pentru proiectele din România pe GlobalGiving.

Prin programul STOP ANALFABETISM DREPT MOSTENIREAsociația Română a Tinerilor cu Inițiativă sprijină cu resurse educaționale și echipamente tehnologice școlile din mediul rural din România pentru a preda lecții adapte și inovative care să încurajeze retenția copiilor cu risc de abandon școlar.

Totodată, pe parcursul verii sunt organizate cursuri de alfabetizare pentru copii care nu urmează nicio formă de învățământ, workshop-uri motivaționale, tabere de educație prin aventură, seminarii sanitare, sesiuni de teatru social și mentorat.

10 $ – Asigură materialele educaționale pentru 1 copil din mediul rural.

25$ – Asigură materialele consumabile pentru activitățile de alfabetizare pentru o clasă din mediul rural

50$ -Asigură participarea unui copil din mediu rural de un program complex de dezvoltare personală și motivațională

100$ – Asigură formarea unui învățător pentru a preda interactiv și într-o manieră atractivă copilului.

200$ –  Asigură participarea unui copil din mediul rural, cu risc de abandon școlar, într-o tabără de educație prin aventură ce îi va permite să-și dezvolte încrederea în propria persoană și în cei din jur, abilități esențiale pentru stoparea analfabetismului.

  • 20 martie 2019 – ziua BonusDay pe platforma GlobalGiving.org. a securizat prezența ARTI pe platformă înregistrând un număr de 41 de donații la finalul zilei și menținând Asociația pe locul 7 pentru respectiva zi, dintr-un total de 900 de organizații prezente pe platformă
  • 31 martie 2019 a fost ziua în care ARTI înregistrează suma minimă care să îi securizeze în continuare prezența pe GlobalGiving. Prin implicarea ISOLDE FARMS.

Astfel, la finalul lunii martie ARTI a reușit să obținut pe platformă trei recunoașteri:–       Vetting OrganizationsGlobalGiving efectuează o diligență riguroasă asupra fiecărei organizații din comunitatea GlobalGiving pentru a se asigura că desfășoară activități caritabile într-o manieră transparentă și responsabilă și că îndeplinesc cerințele locale de înregistrare la administrația locală.-       Effective Nonprofit  – GlobalGiving  recunoaște acest partener nonprofit pentru eforturile de a învăța, de a-și îmbunătăți și de a-și spori impactul-       Top Ranked – această organizație a demonstrat un nivel ridicat de implicare în comunitatea GlobalGiving și un angajament de eficacitate.

STOP ILLITERACY AS A LEGACY

– an GlobalGiving.org project of  Asociatia Romana a Tinerilor cu Initiativa

Cum ne mai poti ajuta!

În doar câteva minute puteți dona online.

Completați formularul de donație și veți fi redirecționat către platforma de plăți securizată Mobipay, unde veți completa datele aferente cardului bancar Visa sau MasterCard. Donația online nu presupune absolut niciun cost suplimentar față de suma donată.

Cum utilizăm sumele primite?

50 lei/lună

Ne permit furnizarea de resurse educaționale pentru 1 copil din școlile din mediul rural.

75 lei/lună

Susțin dezvoltarea unui kit educațional anual ce are ca scop creșterea dragostei de învățătură a copiilor din clasele primare.

100 lei/lună

Ne ajută să organizăm workshop-uri motivaționale.

150 lei/lună

O tabără de educație prin aventură pentru copiii cu risc de abandon școlar