Redirecționează până la 3,5% din impozitul anual până la 25 mai 2024!

Avem un plan de urmat: acela de a CONSTRUI ȘCOLI drept modele educaționale, de a-i EDUCA pe COPII pentru viitor și de a ANTRENA RESURSELE comunității pentru a produce schimbări pozitive!

Până la data de 25 mai a anului curent puteți redirecționa până la 3,5% din impozitul pe veniturile din salarii și asimilate salariilor pe care oricum îl plătiți la stat din veniturile proprii – pentru proiectele ARTI!

Faptul că nu poți face totul nu este o scuză pentru a nu face nimic!

Declarația 230

Sponsorizarea 20%

Sponsorizează programul în care crezi:

  • direcționând până la 20% din impozitul pe profit până la data de 25 iunie a anului curent,  prin CONTRACT DE SPONSORIZARE

De la data de 1 ianuarie 2024 sponsorizările efectuate de microintreprinderi NU mai pot fi scăzute din impozitul pe venit!

Contract de sponsorizare – detalii

Reținerea la sursă a până la 3,5% din impozitul pe venit

ANALFABETISMUL =  sărăcie, boli, crime, violuri, incest, alcoolism, bullying!

Ne propunem să stopăm acest fenomen!

Ajută-ne!

Alege să redirecționezi până la 3,5% din impozitul pe venit lunar către proiectele ARTI.

Detalii

Sprijină proiectele ARTI pe GlobalGiving.org

Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă din Craiova a depus pe platforma GlobalGiving proiectul STOP ANALFABETISM DREPT MOȘTENIRE.

GlobalGiving este o organizație non-profit cu sediul în Statele Unite, care oferă o platformă globală de crowdfunding pentru proiectele caritabile de bază. Din 2002, peste 800.000 de donatori de pe GlobalGiving au donat peste 340 milioane de dolari pentru a sprijini peste 20.000 de proiecte în 170 de țări.

GlobalGiving devine astfel printe cele mai mari platforme de crowdfunding din lume.

Detalii

Donatori

Povestea noastră este aceea a celor câteva sute de copii educați pentru o societate în continuă schimbare, a celor câteva mii de tineri instruiți pentru a face față unei comunități nepregătite să-i primească în rândul angajaților, dar care sunt gata să încerce să-și deschidă mici afaceri inovative ce le pot permite să aibă familii și vise.

Povestea noastră este a celor care nu știu să scrie și să citescă și pe care îi ajutăm să lupte cu ignoranță și cu umilințele la care sunt supuși zilnic.

Povestea noastră este a celor care vor să ofere prin voluntariat o parte din ei comunității în care trăiesc!

Povestea noastră poate să fie și a voastră!

Donați online, prin internet banking sau depunere cash la bancă și deveniți astfel o piesă din puzzle-ul nostru prin care facem România mai bună!

Detalii

Abonează-te la EduBenefits

Cardul EduBenefits este un instrument inovator de marketing comunitar dezvoltat de Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă, fiind primul concept de acest tip care finanțează programe educaționale precum Școala Româno-Britanică, Stop Analfabetism Drept Moștenire, Școli SMART pentru copii SMART.

Detalii

“ARTI reprezintă motorul comunităților locale din România în a-și dezvolta soluții reale pentru problemele cu care se confruntă. Credem cu adevărat că oamenii reprezintă adevărata resursă a României, iar misiunea noastră este aceea de a-i educa pentru viitor și pentru a genera noi schimbări sociale.”

Cristina Catană-Bucă, Președinte ARTI

“Felicit inițiativele ARTI și apreciez implicarea lor alături de alte proiecte ale comunității. Colaborarea Bebevesel si ARTI aduce de fiecare dată un real succes fiecărui eveniment. Mereu activi, mereu cu spirit civic, mereu cu idei de a se implica în viața socială, echipa ARTI este un exemplu că totul se poate dacă se vrea. Le apreciez forța de a face lucruri și le mulțumesc pentru toate momentele atât de frumoase care ne leagă!”

Simona Vasile, Organizator evenimente pentru părinți și copii în Craiova

“Sunt lucruri care îți rămân tatuate pe suflet. Sunt imagini ce intră în categoria amintirilor prețioase ce mai revin în prim plan din când în când.
Nu mai are rost să spun ce reprezintă pentru mine cariera mea muzicală, prezența pe scenă, emiterea emoțiilor prin intermediul melodiilor către oameni. Nu am cum să uit începutul…
Scena concursului “Micul Artist”…colegii cu doamna învățătoare în primul rând…primul meu premiu..sunt câteva din culorile ce aparțin tabloului de început.
Echipa care a organizat acest proiect are o ideologie atrăgătoare pentru mine. Ei își propun să îi încurajeze pe tineri să facă ce le dictează sufletul..să-și urmeze visul..să lupte pentru asta…să îi ajute si pe ceilalți să se ridice. În ceea ce mă privește..de la acea participare am început să văd mai clar care e drumul meu.. Mă bucur mult că am avut ocazia să colaborez cu ei.”

Cristian Sanda, finalist la Vocea României

Pentru mine, ȘCOALA ROMÂNO-BRITANICĂ este un mediu educațional care INSPIRĂ: îi inspiră BUCURIE fiului meu atunci când învață, îi prețuiește CURIOZITATEA și îi suflă în aripi în firescul fiecărei zile; îmi inspiră mie ÎNCREDERE că fiul meu primește aici experiențe folositoare în viață, atât din punct de vedere cognitiv, cât și din perspectiva cunoașterii realității. Ca elev al Școlii Româno-Britanice, fiul meu face parte dintr-o comunitate școlară cu PRINCIPII SĂNĂTOASE care încurajează și sprijină DEZVOLTAREA EDUCAȚIEI. Școala Româno-Britanică este pentru noi o FAMILIE extinsă în care simțim că elevii cresc frumos într-un mediu benefic și serios care le inspiră SIGURANȚĂ și ATENȚIE și care îi inspiră să iubească învățătura.

Adriana Lăzărescu, Mama lui Ștefan – Școala Româno-Britanică, Red House clasa a II-a

Dorința firmei noastre de a intra în grupul de parteneri Edubenefits pentru susținerea educației a fost determinată de încredere față de acest proiect și de încrederea noastră legată de importantă educației în societatea în care trăim. Iar legat de importanța educației o să las pe alții să vorbească despre valorile ei:

– Tot ceea ce n-aveam de la naștere și de care avem nevoie când suntem mari, ne este dat prin educație. Această educație ne vine de la natură, de la oameni sau de la lucruri. Jean Jacques Rousseau
– Educația este cea mai bună arma pe care o puteti folosi pentru a schimba lumea – Nelson Mandela.”

Bogdan Buzatu, Oltenia Garden