Faptul că nu poți face totul, nu este o scuză pentru a nu face nimic!

FII VOLUNTAR!

#PutereaUnuiBan

Pentru Profesori si Elevi din Scoli primare, gimnazilae, licee

Prezintă-i directorului oportunitatea acestui concurs și completează până la 10.02.2020 aplicația pentru ca școala ta să aibă parte de programul de educatie financiară #PutereaUnuiBan: economisire pentru un proiect social, dar oferind putere celei mai puțin observate monede din portofel.

Detalii

Fii voluntar!

“Voluntariatul este activitatea desfășurată din proprie inițiativă, prin care o persoana fizică își oferă timpul, talentele și energia în sprijinul altora fără sprijinul altora o recompensă de natură financiară, dar care poate deconta cheltuielile realizate în sprijinul proiectului în care este implicată.”

Detalii

Managementul voluntarilor

ARTI este membru fondator al Federației VOLUM, Centrul de Voluntariat VOLUNTARIS Craiova fiind inclus în Rețeaua Națională a Centrelor de Voluntariat din România. Noi asigurăm suport gratuit pentru toate organizațiile care lucrează cu voluntarii pentru a avea un management sănătos al acestora în structurile în care sunt integrați: training, mentorat, furnizare de resurse și kituri de management.

Vă punem a dispoziție și o serie de documente de sprijin pentru desfașurarea activitaților de voluntariat. O parte din aceste resurse sunt disponibile accesând http://federatiavolum.ro/resurse/

Detalii

Proiecte

Fiecare dintre noi își dorește să aducă o schimbare în mai bine comunității din care face parte.

Prin proiectele pe care Centrul de Voluntariat VOLUNTARIS le desfășoară demonstrăm că suntem mult mai puternici împreună și putem folosi această forță pentru a genera o schimbare pozitivă extrem de necesară.

Faptul că nu poți face totul nu este o scuză pentru a nu face nimic!

Detalii

SPRIJINĂ!

“ARTI reprezintă motorul comunitătilor locale din România în a-și dezvolta soluții reale pentru problemele cu care se confruntă. Credem cu adevărat ca oamenii reprezintă adevarata resursă a României, iar misiunea noastră este aceea de a-i educa pentru viitor și pentru a genera noi schimbări sociale.”

Cristina Catană-Bucă, Președinte ARTI

“Felicit inițiativele ARTI și apreciez implicarea lor alături de alte proiecte ale comunității. Colaborarea Bebevesel si ARTI aduce de fiecare dată un real succes fiecărui eveniment. Mereu activi, mereu cu spirit civic, mereu cu idei de a se implica în viața socială, echipa ARTI sunt un exemplu ca totul se poate dacă se vrea. Le apreciez forța de a face lucruri și le mulțumesc pentru toate momentele atât de frumoase care ne leagă!”

Simona Vasile, Organizator evenimente pentru părinți și copii în Craiova

“Sunt lucruri care îți rămân tatuate pe suflet. Sunt imagini ce intră în categoria amintirilor prețioase ce mai revin în prim plan din când în când.
Nu mai are rost să spun ce reprezintă pentru mine cariera mea muzicală, prezența pe scenă, emiterea emoțiilor prin intermediul melodiilor către oameni. Nu am cum să uit începutul…
Scena concursului “Micul Artist”…colegii cu doamna învățătoare în primul rând…primul meu premiu..sunt câteva din culorile ce aparțin tabloului de început.
Echipa care a organizat acest proiect are o ideologie atrăgătoare pentru mine. Ei își propun să îi încurajeze pe tineri să facă ce le dictează sufletul..să-și urmeze visul..să lupte pentru asta…să îi ajute si pe ceilalți să se ridice. În ceea ce mă privește..de la acea participare am început să văd mai clar care e drumul meu.. Mă bucur mult că am avut ocazia să colaborez cu ei.”

Cristian Sanda, finalist la Vocea României

Pentru mine, ȘCOALA ROMÂNO-BRITANICĂ este un mediu educațional care INSPIRĂ: îi inspiră BUCURIE fiului meu atunci când învață, îi prețuiește CURIOZITATEa și îi suflă în aripi în firescul fiecărei zile; îmi inspiră mie ÎNCREDERE că fiul meu primește aici experiențe folositoare în viață, atât din punct de vedere cognitiv, cât și din perspectiva cunoașterii realității. Ca elev al Școlii Româno-Britanice, fiul meu face parte dintr-o comunitate școlară cu PRINCIPII SĂNĂTOASE care încurajează și sprijină DEZVOLTAREA EDUCAȚIEI. Școala Româno-Britanică este pentru noi o FAMILIE extinsă în care simțim că elevii cresc frumos într-un mediu benefic și serios care le inspiră SIGURANȚĂ și ATENȚIE și care îi inspiră să iubească învățătura.

Adriana Lăzărescu, Mama lui Ștefan – Școala Româno-Britanică, Red House clasa a II-a