Un gest cât o mie de cuvinte!

Prima zi calendaristică de primăvară  a anului 2021 a venit cu un cadou pentru profesorii și personalul Școlii Româno-Britanice din Craiova  – o sală pentru relaxare!

La finele celei de-a doua ediții a ,,Lunii stării de bine a profesorului” – declarată drept luna februarie și la capătul mai multor webinarii,conversații și evenimente virtuale – fondatorul Școlii Româno-Britanice din Craiova (proiect ARTI aflat în cel de-al cincilea an de existență) , a amenajat pentru echipa  sa un loc pentru relaxare – drept cadou de mărțișor!

Scaune de masaj, covor senzorial, saltea pentru yoga, aromaterapie, meloterapie, pubela relațională, acvariu, lampă pentru salinoterapie, cărți pentru dezvoltare personală, diverse activități practice – sunt doar câteva dintre lucrurile care fac diferența!

,,Luna stării de bine a profesorului” este un program prin care se promovează beneficiile stării de bine a profesorilor, în clasă și în afara ei, pentru că sănătatea emoțională și socială a profesorului are un impact pozitiv în comportamentul și succesul școlar al elevilor.

Faptul că nu poți face totul nu este o scuză pentru a nu face nimic!

SRB powered by ARTI!