Declaratia 230 pe anul 2019

Ce spun cei implicați în acest proiect

Am început colaborarea cu SRB în toamna acestui an școlar, atunci când am preluat clasa pregătitoare. Încă de la început, așteptările mele au fost cu mult depășite. Fișele de lucru și prezentările zilnice ne sunt de un real folos. Acestea sunt bine realizate, atractive, imaginile utilizate stârnind interesul celor mici care acum pășesc în minunata lume a cititului și a scrisului. Foarte folositoare sunt și evaluările săptămânale care mă ajută atât pe mine, cât și pe părinți, să vedem în ce măsură cunoștințele predate au fost asimilate de către copii. Mulțumim echipei SRB pentru sprijinul acordat, pentru fiecare zâmbet adus pe chipul copiilor noștri atunci când descoperă, în fiecare dimineață, ce surprize ne mai așteaptă!

învățător Loredana Gherheș, Liceul Teoretic Amărăștii de Jos

Materialele trimise ne sunt de mare ajutor, elevii sunt entuziasmați în fiecare zi, se bucură de fiecare fișa în parte. Cu toate ca ritmul de învățare este mai lent, pot să vă  spun ca facem față provocarilor. Comparativ cu anii anteriori de predare se cunoaște o ameliorare semnificativă, copiilor le place ceea ce facem în fiecare zi, vin cu drag la școală și așteaptă cu nerăbdare să înceapă orele.

Munca mea este mult mai ușoară acum și sunt mulțumită de tot ceea ce faceți pentru noi.

Echipa care lucrează la elaborarea materialelor le mulțumim din tot sufletul!

învățător Niculina Florea - clasa pregătitoare B , Școala Gimnazială Ocolna

Pentru mine, materialele au fost o adevărată binecuvântare, neavând alte auxiliare comandate. M-au ajutat enorm, mai ales pe timpul orelor on-line, fiind accesibile și lucrând cu ei în fața ecranelor, pe platforma classroom .

Învățător Gilda Bobolocu, Liceul Teoretic Mihai Viteazul, Băilești

Colaborarea cu SRB a însemnat pentru mine, în primul rând, o schimbare de atitudine față de școală, față de tot ce reprezintă pentru noi, dascălii, acest cuvânt: elevi, predare, învățare, evaluare, reușite, eșecuri, greșeli.
           Am învățat de la oamenii implicați în acest proiect că schimbarea este mereu în noi și că putem face un învățământ de calitate și în mediul rural prin implicare, dăruire, răbdare și, bineînțeles, cu materialele primite săptămânal, însoțite de zâmbete și pupici, de la miss Andreea.
            Fișele de lucru și prezentările zilnice sunt foarte atractive și eficiente în realizarea predării-învățării. Elevii sunt nerăbdători să pornim stația de învățare pentru a descoperi surprizele zilei. Rutina zilnică a fișelor de comunicare le dă copiilor încredere și curaj, iar exercițiile cu un grad de dificultate mai ridicat îi provoacă și le testează limitele.
            De asemenea, evaluările săptămânale sunt foarte importante atât pentru elevi și părinți, cât și pentru mine atât prin modul de prezentare, dar și prin diversitatea itemilor.
            Învățăm același alfabet al limbii române, operațiile matematice sunt neschimbate, însă, prin abordarea ludică, realizată cu măiestrie, a acestor conținuturi sunt înconjurată de copii fericiți și părinți mulțumiți.
            Vă mulțumim!

Învățător Alina Chiriță, Liceul Teoretic Amărăștii de Jos